THURSDAY JUNE 06th 23:00pm

FREE SHOW

POLYFEEN (dk)

PROGRESSIVE PSYCHEDELIC ROCK

POLYFEEN (dk)

 

Et fænomen der transcenderer tid, sted og lyd

 

"Jeg er ikke rigtig kommet til mig selv endnu – en meget voldsom oplevelse. Den bærer kimen til en større reinkarnation. Den sanger må være en magisk alf fra fortidens dunkle skove. Jeg venter i åndeløs spænding på jeres indtog i det formørkede. Endelig kan retfærdighed ske fyldest. Må kyklopernes skrig runge langt ud i det evige" –

 

Sådan udtrykker Conny Lolly Thomas sig omkring det gendannede 70er band Polyfeens første offentlige fremvisning i 2015.

 

Polyfeen er et aktivt band der turnerer på landets spillesteder og festivaler. I 2017 indspillede Polyfeen deres første rigtige studieplade. Den hedder ”Silhouetter” og indeholder både sange fra dengang og nyt materiale i samme stil. Pladen udkom i sommeren 2017 på det hæderkronede svenske pladeselskab Kommun2 og er blevet distribueret i hele Europa.

 

Polyfeen blev oprindeligt dannet i 1970 og nåede i 1970’erne at optræde sammen med både Alrune Rod, Gasolin', Rainbow Band og Hurdy Gurdy, ligesom de også stod på scenen under Roskilde Festivalen i 72. På mystisk vis lykkedes det i 2005 Opheus Records at finde og udgive en optagelse af en Polyfeen koncert fra Nysted Ungdomsskole d. 18/2, 1972. Pladen fik titlen ’’Langt ude i Skoven’’ og er i dag for længst udsolgt.

 

Polyfeen er i dag et orkester med afsæt i den progressive psykedeliske rock, og består ud over sangskriverparret bassist og sanger Michael Stanley og den originale karismatiske Hammond organist og virtuose Per Hugo Rotbøll af Torsten Lefmann på guitar samt Karsten (Mons) Mansa på trommer. Polyfeen er aktive på den danske livescene, hvor de blandt andet har spillet med Amerikanske GONG, spillet på Copenhagen Psych Fest, Kildemosefestival samt en langt række danske spillesteder.

 

Members 2019:

 

Per Hugo Rotbøll, hammond organ

Michael Stanley, vocal & bass

Torsten Lefmann, guitar

Karsten (Mons) Mansa, drums

 

 

LISTEN & LEARN MORE:

 

FACEBOOK    //    BANDCAMP

 

BACK TO EVENTS

 Lygtens Kro

 Lygten 29

 2400 København NV

 COPYRIGHT LYGTENS KRO 2019

Åbningstider

Tirsdag - Torsdag kl. 12-02

Fredag & Lørdag kl. 12-03

Lukket Søndag & Mandag